Despre noi

Campionatul National de Fotbal Corporatist - Brasov

Daca vrei sa joci un fotbal alaturi de echipa ta de la birou si sa va masurati fortele cu concurenta sau poate cu parteneri ai societatii tale, iti lansam o noua provocare. Testeaza-ti echipa de la birou si pe terenul de fotbal, afla cine are spirit de echipa si cine are atitudine de lider, sudeaza-ti colectivul intr-un mod placut, in cadrul unei competitii dedicate exclusiv firmelor.

Te provocam la un team-building prelungit pe durata a mai multor saptamani la finalul careia castiga spiritul de echipa.

La editiile anterioare desfasurate la Brasov au luat parte 54 companii de top si peste 1200 jucatori. Editia de primavara 2022 a Campionatului National de Fotbal Corporatist va fi organizata in urmatoarele orase:

Competitia are 2 editii anuale: primavara (martie – mai) si toamna (septembrie – noiembrie) oferind astfel companiilor posibilitatea de a oferi angajatilor un cadrul organizat pentru practicarea sportului pe durata intregului an.

logo-regumalent

FEDERATIA ROMANA DE SPORT CORPORATIST
Asociatie ce are la baza urmatoarele principii:

– promoarea unei vieti active si sanatoase in companiile din Romania;
– promovarea spiritului de echipa si team building;
– socializarea intr-un mediu competitiv;
– promovarea spiritului de fair-play;
– promovarea sportului amator.

FEDERATIA INTERNATIONALA DE FOTBAL CORPORATIST
Incepand cu anul 2013 Campionatul National de Fotbal Corporatist face parte din circuitul international de turnee de fotbal, ca urmare a afilierii Federatiei Romane de Sport Corporatist la forul international FIFCO – International Federation of Corporate Football, cu sediul in Montreal, Canada.

fifco-logo